[Skip to Content]

Andra raka för Inbyprinsen

28 apr 2017

Det soliga vädret lockade många till Bodens V65 under fredagen. Många fina lopp med fina framgångar för Norrtravs hästar.

Firma Olofsson/Sjöström satte prägel på V65 med en dubbelseger genom Inbyprinsen och Jim Sånna.

Inbyprinsen har gått en fin vår till mötes och vann under fredagen andra raka tillsammans med Claes Sjöström efter ett lopp i ledningen där de enkelt kunde brisa ifrån på upploppet.

Luleå Hockey-hästen Jim Sånna verkar trivas tillsammans med Claes Sjöström och barfota fram. Duon fortsätter att övertyga och dagens seger blev enkel. Det var många andelsägare på plats som kunde glädjas åt 6-åringens framfart på banorna.

Den treåriga kallblodstalangen Storspjuver gjorde ingen besviken i sin tävlingsdebut. Efter en trevande inledning i loppet satte treåringen fart under slutvarvet och segern blev tillslut enkel. Tränaren Jens Eriksson har alltid hållit Storspjuver högt och det verkar inte vara för intet.

Kombon Klara Rigas och Malin Viklund verkar vara av finaste sort. Det 6-åriga stoet fortsätter att visa framfötterna tillsammans med Malin. Det blev en knapp seger efter en sylvass spurt långt ut i banan.

Barolo tog första segern i karriären efter att Gunnel Fredriksson Gav marschorder tidigt och ekipaget levererade en riktig långspurt.

Kossu Sisu blandar och ger. 7-åringen hade vaknat på rätt sida idag och kunde efter en mycket tät slutstrid vara först över mållinjen. Den Petri Salmela-tränade hästen såg till att det blev fina pengar på V65-spelet.

Global Racecourse är ny i Roger Nilssons regi och imponerade för sin tränare när han via en stark långspurt lämnade samtliga konkurrenter efter sig. Spännande fortsättning följer för Conway Hall sonen.

Övrigt:

Faks Kevin kunde enkelt ta hem den 16:e segern på 23 försök i V65-2.

Marquis D´Inverne fick en drömresa under loppets gång ock kunde enkelt vrida ut på upploppets början och spurtade med lätta ben hem segern.

Stort tack till Företagarna i Boden och Kontex som såg till att det blev en gyllene inramning på en trevlig fredagslunch!

Fler nyheter

12 december 2017

Extra tävlingsdag till Boden

Boden får en extra tävlingsdag den 1 januari 2018 Bro...
7 december 2017

Ovisst om championstriden

Ove A Lindqvist tog en dubbel och knaprade in på ledande Ulf...