[Skip to Content]

Nya ansikten i Norrtravs styrelse

25 apr 2017

I söndags hölls Norra Norrlands Travsällskap årsmöte. Där fick Lars Olofsson förnyat förtroende som ordförande i sällskapet. Vi fick även se två nya ansikten i styrelsen. Det är Marcus Lundström, Skellefteå, och Benny Westerlund, Luleå,  som blev invalda i Norrtravs styrelse. Vi har pratat lite kort med dem om vad de hoppas kunna bidra med i Norrtrav.

 

Hallå där Marcus Lundström nyinvald i Norra Norrlands travsällskaps styrelse!

  • Hej.

Lite kort, berätta vem du är?

  • Jag är 40 år, född och uppväxt i Skellefteå. Med inga som helst anknytningar till travet förrän för sju år sedan då jag träffade min fru, som är uppvuxen, och har jobbat inom travet. Jag har själv tidigare varit aktiv i andra sporter så som basket.

Så vad har du för anknytningar till travet idag?

  • Vi har några hästar hemma nu jag och min fru, och förra året plockade jag ut en egen licens. Mitt intresse för travet väcktes då vi var ner på Elitloppet ett år. Det var en häftig upplevelse!

Vad hoppas du kunna bidra med till Norrtrav?

  • Jag tror nog jag har en lite annorlunda syn på saker och ting genom att jag inte har sysslat med trav så länge. Jag ser inga rätt eller fel inom travsporten, utan har erfarenhet från andra sporter och hur det går till där. Det hoppas jag kunna influera Norrtrav med. Tänka nytt helt enkelt!

Vad har du för förväntningar som styrelsemedlem i Norrtrav?

  • Jag vill framförallt att vi ska sträva åt samma håll!
  • Vi måste ha en positiv och framåtsträvande anda. Vi måste följa utvecklingen och inse att allt faktiskt inte var bättre förr!

 

 

Benny Westerlund

 

Vem är Benny Westerlund?

  • Jag är en 56-årig man från Luleå som jobbar på en redovisningsbyrå. Jobbar aktivt på fritiden som idrottsledare, och då främst inom hockeyn. Jag sitter även med i styrelsen för Norrbottens Ishockeyförbund.

Vad har du för koppling till travet?

  • Jag var amatörtränare under 70-80-talet och har sedan haft ett uppehåll. Nu har jag sedan några år tillbaka köpt in mig i några hästar som jag är med och deläger. Jag trodde man släppt det där med trav, men man halkar så lätt tillbaka!

Vad hoppas du kunna bidra med till Norrtrav?

  • Jag har ju erfarenhet från andra idrotter och hoppas att med mitt synsätt och erfarenhet kunna locka fler medlemmar. Sedan hoppas jag få en bra överblick över ekonomin och se hur vi ligger till, och hoppas då kunna förbättra utsikten för travet utifrån det.

Vad har du för förväntningar som styrelsemedlem i Norrtrav?

  • Nej, mer förhoppningar! Jag hoppas att vi ska kunna locka fler unga till travet. Idag är det ju milt sagt en äldre publik som besöker banorna. Jag hoppas att vi ska kunna lista ut vad som skulle locka en större publik.

 

Styrelsen Norra Norrlands Travsällskap:

Lars Olofsson Ordförande tel. 073-384 86 40

Kjell Lundmark Vice ordförande 

Tomas Patomella - ledamot

Rickard Mattsson - ledamot

Marcus Lundström - ledamot

Benny Westerlund - ledamot

Sandra Eriksson - ledamot

Elin Jakobsson - ledamot

Sara Eriksson - ledamot

 

 

Fler nyheter

12 december 2017

Extra tävlingsdag till Boden

Boden får en extra tävlingsdag den 1 januari 2018 Bro...
7 december 2017

Ovisst om championstriden

Ove A Lindqvist tog en dubbel och knaprade in på ledande Ulf...