[Skip to Content]

Finn Tack shop öppnar på Bodentravet

24 nov 2016

Hästsportsbutiken Finn Tack shop öppnar nu på fredag upp sin butik på Bodentravet.

Förutom Finntacks egna produkter kommer även kända varumärken som Walsh, Spyder, Back on Track, Trikem, Mira, Mustad, KW, Tunahaken, Horseware, Racingtack, Zilco, Protecto, Werkman, B//Vertigo och många fler finnas i butiken på travbanan.

– Vi välkomnar Finn Tack till Boden. En hästsport butik med ett brett sortiment och hög servicenivå behövs på en travbana av Bodens kaliber och jag känner mig väldigt trygg i att Finn Tack-shop kan fylla det behovet, säger David Zimmer verksamhetsansvarig på Norrtrav-Bodentravet.

Bolaget bakom butiken bedriver även verksamheten i hästshopen på Solvalla samt en hästsportsbutik vid Jägersro i Malmö. I Boden kommer man ha ett sortiment som riktar sig både till trav- och ridsidan.

– Det känns jätteroligt att vara i Boden och anledningen till att vi valde att etablera oss här är att vi ser en stor potential i området. Boden har marknadsfört sig som en hästkommun och det händer mycket spännande saker runt travbanan. Vi ser också ett stort intresse och passion för hästsporten här, säger Mathias Blomqvist, Sverigeansvarig för Finn Tack.

– Vi kommer att starta med ett sortiment som vi känner oss bekväma med men är mycket lyhörda och anpassar oss i den mån det är möjligt under resans gång. Ambitionen är att vi skall erbjuda en kombination av service och konkurrens kraftiga priser. I butiken finner ni Henna Lehtisola med mångårig erfarenhet av såväl trav som rid, det ger mig en trygghet att våra kunder kommer att få den service de förtjänar säger Mathias Blomqvist.

 

– Öppettider kommer att vara 10-18 måndag, onsdag samt fredag samt lördagar kl 10-14. Givetvis kommer vi att ha öppet samtliga tävlingsdagar. Vår styrka ligger i att vi snabbt kan fylla på vårt lager från leverantörer tack vare ett väl fungerande logistiksystem, detta gynnar våra kunder som kan finna det de behöver i vår butik. Vi rivstartar med Black Friday, 20-50% på hela sortimentet, dock ej hästskor, varmt välkomna hälsar Mathias Blomqvist.

Fler nyheter

12 december 2017

Extra tävlingsdag till Boden

Boden får en extra tävlingsdag den 1 januari 2018 Bro...
7 december 2017

Ovisst om championstriden

Ove A Lindqvist tog en dubbel och knaprade in på ledande Ulf...