[Skip to Content]

Allan fixade glädjetårar

14 nov 2017

Systrarna Johanna och Josefine Beckman fick idag tillsammans med mamma Ingrid uppleva travsporten när den är som bäst. De har fött upp, äger och tränar It’s All About Me som idag vann sin tävlingsdebut och fixade första uppfödarsegern till familjen.

Det var Sandra Eriksson som körde Andover Andover-sonen till seger efter att ha fått ledningen till skänks på sista långsidan då Caddiemaster omotiverat galopperade. It’s All About Me höll sedan de övriga stången till säker seger och segerjublet från ägarhåll viste inga gränser.

Vårvind och Malin Viklund har utvecklats till ett strävsamt par och trivs ypperligt med varandra. Nu blev det en ny seger för kompisarna efter att Malin Viklund tryckt av Vårvind bakom startbilen och blåst till ledningen. Segern var helt ohotat till slut för Vårvind som håller fin form för dagen.

Fin form även på familjen Westerlunds Albiorix tog hand om ledningen och sedan drog undan i ett stenhårt tempo sista varvet i händerna på Ove A Lindqvist.

Talangen W.F. är en häst som verkligen lever upp till namnet tog trots uselt utgångsläge en lätt seger tillsammans med Jan Norberg. Den Madelene Wikstén-tränade fyraåring har nu vunnit 3 av 7 starter och går en ljus framtid till mötes.

Kjell Lundmark var en liten guldklimp i sympatiske Bläs Laban som tog andra raka segern. Vägen dit underlättades av att flera konkurrenter gjorde bort sig med galopp men ingen skugga över Bläs Laban som såg ut att ha sparat i händerna på Per Gustafsson.

Hanna Olofsson avslutade tävlingsdagen genom att vinna med Inbyprinsen som är på gång igen efter skadebekymmer. Det var sannerligen ingen bluffserger för Inbyprinsen som fick gå själv i tredjespår sista varvet.

 

Fler nyheter

13 november 2017

Hedrande andraplats för Makethemark

Petri Salmelas stjärna Makethemark svarade för en mycket...
pdf
6 november 2017

Tävlingsdagar 2018

Tävlingsprogram Boden/Skellefteå 2018: