[Skip to Content]

Stall Lundberg show på V86

27 jul 2017

Stall Petter Lundberg lastade transporten och drog till Östersunds V86-tävlingar med två hästar. Resultatet blev två segerar = 100 %.

Art Vandelay måste man nog kalla för ett så kallat förvandlingsnummer. Efter att ha inlett karriären på Gotland utan att ha visat några som helst resultat så kom den numera femåriga Crazed-hästen till Norrbotten i slutet av förra året. Ett halvår senare ståtar "Arktitekten" med 3 segrar på 4 starter i sin nya regi. 

Den här gången var det Sandra Eriksson som satt i sulkyn och hon lämnade inget åt slumpen utan körde resolut fram till positionen utvändigt om ledaren. Inne på upploppet var ledaren knäckt och Art Vandelay stack iväg till seger på nya rekordet 15,6/2140a

Petter Lundberg tog sedan själv hand om tömmarna bakom Global Science som visade upp en imponerande startsnabbhet bakom startbilen. Väl i ledningen så var det lugna gatan för den storvuxna herren som enkelt lämnade sina konkurenter på efterkälken med tillsynes gott om krafter kvar på nya rekordet 14,5/2140a. 
Rikstoton lär nog vänta nu för Global Science som ägs av Thomas Söderberg i Karlstad.

 

 

 

 

 

Fler nyheter

17 oktober 2017

Dubbelseger för Stall Lundberg

Stall Petter Lundberg hade en lyckad utflykt till Solängets...
17 oktober 2017

Olofssons helkväll på Bodentravet!

Hemmatränaren Hanna Olofsson hade en riktigt härlig...