[Skip to Content]

Hanna och Anna till SM

18 jul 2017

Det blir Hanna Olofsson och Anna Karlsson som representerar Norrtrav vid finalen av Dam-SM på Hagmyren 6 augusti. Hanna vann uttagningsloppet med Hagentoy och Anna Karlsson hakade på vinnaren till andraplatsen.

Hagentoy måste ses med god chans i finalen då han gav ett strålande intryck när han spårade runt om på den krävande banan på fina vinnaritden 15,3.

Kicki Axelssons nyförvärv Squid tar för sig allt mer och tog nu hem Wången-cup loppet tillsammans med Jenny Engfors som var ett av få ekipage som lyckades ta vägen genom det för kvällen mycket vattenfyllda open-stretch spåret.

En annan ny bekantskap i norr är Petter Lundberg Art Vandelay som nu tog andra segern på tredje starten i ny regi. Efter en resa i tredjepar invändigt kom luckan i utgången i sista sväng och spurten var sylvass.

Sandra Eriksson serverade Makin It Easy en prefekt resa och sexåringen tackade och tog emot genom att spurta ner favoriten Urchin i god tid före mål till ägare/tränare Gunilla Lundqvists stora glädje.

Rainer Tuuliainen har en liten flygmaskin i sin Vindbläsen. Ekipaget flög till ledningen kort efter start och den här gången höll det hela vägen när favortien Manfred Viking galopperade i ett skede på upploppet när det stod och vägde.

Fler nyheter

23 oktober 2017

Burman is Back!

Mister Burman hade inte vunnit lopp sedan segern i Mäster...
17 oktober 2017

Dubbelseger för Stall Lundberg

Stall Petter Lundberg hade en lyckad utflykt till Solängets...