[Skip to Content]

Event för Partners & grupper

Vår produkt, travsporten, erbjuder utmärkta möjligheter för varumärkesexponering. Våra stora evenemang marknadsförs brett i media med stor kontaktyta. Midsommartravet i Skellefteå är en fantastisk publikfester med 8-10 000 personer.  Våra arenor innehåller många möjligheter till både intensiva kampanjer – aktiviteter och långsiktig exponering.

Riktade arrangemang mot kvinnor, familjer med flera ger unika möjligheter att nå specifika målgrupper.

Vi på Skelleftetravet skräddarsyr alltid en lösning utifrån just dina behov. Det kan handla om allt från att köra ponnytrav, dela ut varuprover, affärsmiddagar, annorlunda konferenser till helt egna travdagar. Tillsammans skapar vi just den inramning som din målgrupp uppskattar och lägger grunden till ett vinnande koncept.

Kontakta oss gärna:

Verksamhetsansvarig Henrik Bäckström 070-656 02 62

 

I samarbete med vår Travskola kan vi erbjuda spännande aktiviteter för gruppen eller företaget.

Företagsevent eller fest? Ska ni hålla i Möhippa/svensexa, företagsevent eller grupputveckling. Kontakta oss - Vi har lite olika aktiviteter som vi skräddarsyr efter kundens önskemål och vår kapacitet. 

Slalombana med utslagstävling

När vi har möhippor/svensexor så brukar de flesta välja att köra ponny. Då brukar vi köra två ponnys i slalombana så man tävlar mot varandra i utslagstävling. Där kan man vara ganska många. Det brukar ta ungefär en timme med introduktion, körning och eftersnack. Kostnad beroende på hur många ni blir. Det brukar vara väldigt uppskattat av både publiken och de som kör.

Storhästkörning i tandemvagn

Storhästkörning i tandemvagn. Där får man köra tillsammans med en rutinerad kusk på stora travbanan. Det är riktigt häftigt! Så om man gillar fart är detta ett bra alternativ. Vinden i håret och grusstänk i ansiktet.

Åktur/styrning med ponny på travovalen

Åktur/styrning med ponny på travovalen tillsammans med en erfaren kusk i vagnen. Något för tex bruden om ni andra inte vill köra utan bara titta på när hon kör.

3- eller 5-kamp

Vi gör även 3- och 5-kamper. Med lite olika enklare tävlingar.

Om ni vill stanna en liten stund och fika i vår utbildningslokal eller ute i solväggen så ingår det i priset.

 

 

GULDKLUBBEN

Boden
Bodenbo
BEAB
PEAB
LGS
Wikstens
Norrbottens Media
Heir AB
Reklamtrion
Lundströms Fastigheter
LF Norrbotten
Patomella Tak AB
Reklamtrion
Nåiden bygg
Pionjären
A8 Älbrinken AB