[Skip to Content]

Sandras show på Umåker

17 mar 2017

Bodentravets champion Sandra Eriksson hade en stor kväll på Umåker och slog till med en snygg trippelseger vid fredagens tävlingar.

Först ut i Sandras tippel var Sattelit L.A som skötte sig bäst och höll ordning på benen i ett lite rörigt treåringslopp. Ledning från start till mål var segerreceptet och det är Hanna Olofsson som tränar.

"Stridsvagnen från Boden" ropade referenten Robert Karlsson när Maria Bodin-tränade Patricia Bishop kom in på upploppet i en överlägsen ledning. Även där satt Sandra Eriksson bakom tömmarna och stoet visade prov på sin berömda styrka när hon krossade sina konkurenter med ett blytungt slutvarv.

Här gjorde Kjell-Ove Erikssons Usain Swing comeback efter långt skadeuppehåll och var klart godkänd som fyra.

Tallangen Easy Tiger Pellini tog andra raka segern och gick ifrån på lätta ben trots en spårvid och lite strulig inledning på loppet och fullbordade Sandra Erikssons trippelseger. Ready Cash-sonen ser ut att ha mycket att hämta på tävlingsbanan 2017 om han får hålla sig frisk och fräsch.

Bodenamatören Madelene Wikstén har form på stallet och fick med sig en ny seger då Maldini Bob småskällde för Janne Norberg som forcerade hästen till tidig ledning.

DZ

Foto: ALN (Arkiv)

Fler nyheter

14 november 2017

Allan fixade glädjetårar

Systrarna Johanna och Josefine Beckman fick idag tillsammans med mamma Ingrid uppleva travsporten när den är som...
13 november 2017

Hedrande andraplats för Makethemark

Petri Salmelas stjärna Makethemark svarade för en mycket...