[Skip to Content]

Hedrande andraplats för Makethemark

13 nov 2017

Petri Salmelas stjärna Makethemark svarade för en mycket stark insats då han spurtade in till en snygg andraplats i finalen i Breeders Crown för fyraåriga hingstar och valacker bakom Cyber Lane.

Som vanligt var det Ulf Ohlsson som satt i vagnen och han serverade Makethemark en fin resa i tredjepar utvändigt. Trots att tempot inte var speciellt uppskruvat under inledningsvarvet bet det fint när Ulf Ohlsson valde att avancera via tredjespår ute på den sista långsidan. Åt vinnande Cyber Lane fanns inte mycket att göra men Makethemarks toppspurt räckte till en andraplats i det klassiska loppet och belöning blev hela 400.000 kronor vilket innebär att Makethemark passerade miljonen insprunget i år. Stall Nian, Älvsbyn är det som äger och har fött upp Makethemark.

Petter Lundberg är på väg att etablera en vinterfilial på Sundbyholmstravet. Tanken är att lärlingen Sandra Eriksson ska ansvara för filialen och Sandra gjorde bra reklam för sig när hon mycket skickligt styrde in Glenn Boko, tränad av Björn Goop, till seger i ett V75-lopp under lördagen. Det var andra gången Sandra fick chansen bakom Glenn Boko och ekipaget är alltjämt obesegrade.

I början av december räknar Lundberg/Eriksson att vara igång med filialen på Berga Gård där Håkan ”Hockey” Eriksson huserade under många år.

Fler nyheter

14 november 2017

Allan fixade glädjetårar

Systrarna Johanna och Josefine Beckman fick idag tillsammans med mamma Ingrid uppleva travsporten när den är som...
pdf
6 november 2017

Tävlingsdagar 2018

Tävlingsprogram Boden/Skellefteå 2018: