[Skip to Content]

Olofssons helkväll på Bodentravet!

17 okt 2017

Hemmatränaren Hanna Olofsson hade en riktigt härlig måndagskväll på Bodentravet och vann tre lopp.

Olofsson var på hugget direkt i starten och vann två av de tre första loppen för kvällen som inleddes med att debutanten Master Sånna tågade undan till en smått överlägsen seger. Med Kompis Rigas fick sedan Hanna nöja sig med delad seger tillsammans med Timo Niemelä / Spartan Fury. Det var Komps Rigas första seger i på 14 försök.

Love You-sonen Cash’ Em har uppenbarligen en speciell plats i Hannas hjärta och den forne rikstotokrigaren var nu tillbaka i stridbart skick efter stora skadebekymmer. Över tre varv hade han spurtkrutet tort över upploppet och fångade in ledarduon precis på mållinjen vilket resulterade i segergester och andra glädjeyttringar från Olofsson när mållinjen passerades.

Kentucky har fin segerprocent. Nu blev det en ny seger efter snällt upplägg från kusken Ove A Lindkvist som hittade ner i rygg på ledaren och när sedan luckan kom in på upploppet räckte det till knapp men säker seger för Kurt-Ove Westerdahls glänsare.

Kvällens huvudnummer var Rolf Sundlings Minne som avgjordes för 21:e gången i ordningen. Man kan nog lugnt säga att vi sett mer dramatiska upplagor än årets då Jimmy Jonsson enkelt tog hand om ledningen bakom favoriten Lome Annar. Väl i ledningen ”smygdrog” Jonsson över den långa distansen och lednigen bara utökades allteftersom till en slutligen överlägsen seger.

Fler nyheter

14 november 2017

Allan fixade glädjetårar

Systrarna Johanna och Josefine Beckman fick idag tillsammans med mamma Ingrid uppleva travsporten när den är som...
13 november 2017

Hedrande andraplats för Makethemark

Petri Salmelas stjärna Makethemark svarade för en mycket...