[Skip to Content]

Jetline flög fram

30 sep 2017

Familjehästen Jetline visade upp sig från sin bästa sida när han levererade en slutspurt gjort pappan Rite on Line lite småstolt.

Nils Westerberg med familj har fött upp, äger och tränar Jetline och det var ”Nisse” själv som satt i vagnen när Jetline sänkte samtliga med virvlande slutspurt. Rund slutsvängen var Nisse och Jetline ute och rundade korvkiosken som det brukar heta men trots den mycket vida slutsvängen var man ensam sista biten.

Det var fyra år sedan senast. Men nu var det dags igen för Stilig att segerdefilera efter att Leif Eriksson gett sin kompis en snäll resa i rygg på ledaren så var Stilig starkast sista biten och vann knappt med säkert.

Denna lördagskväll gick i kallbloden och tjejernas tecken med Sleipnerdagen/Tjejkväll. Bra med folk i resturangen och fina hederspriser i loppen.

Malin Viklund hade en toppkväll i Boden och inledde genom att vinna de två första loppen. Först i sadeln med Jens Erikssons Yellow Polka som spårade runt om och visade god löpskalle upploppet ner och sedan i vagn bakom Roger Nilsson-tränade Henning Eme som efter ett lopp i tredjepar utvändigt krigade ner ledaren kort före mål.

När storfavoriten Nahar gjorde bort sig med galopp i starten bäddade det för Järnstoet Patrica Bishop (Maria Bodin) i V65-inledningen. Sandra Eriksson körde ett perfekt lopp med den nyblivna miljonärskan som kunde vila sig lite runt slutsvängen för att kort för mål slå klorna i ledaren.

Jessica Nilsson levererade en riktig smäll när hon satte dit 96-oddsaren Bend Over And Beg (Ari Luokkanen) som sårade varje meter av loppet och tappert försvarade sig mot uppvaktning. Jessica Nilsson har tidigare vunnit lopp i monte men inte för sulky så vi säger därför ett extra stort grattis!

 

 

 

 

 

 

 

Fler nyheter

14 november 2017

Allan fixade glädjetårar

Systrarna Johanna och Josefine Beckman fick idag tillsammans med mamma Ingrid uppleva travsporten när den är som...
13 november 2017

Hedrande andraplats för Makethemark

Petri Salmelas stjärna Makethemark svarade för en mycket...