[Skip to Content]

Mellby Dealer tillbaka som vinnare

2 sep 2017

Roger Nilsson har haft höga tankar om Mellby Dealer och redan haft ett kanonår 2017. Efter en liten paus i tävlandet var Going Kronos-sonen tillbaka som en vinnare på Bodentravet.

Efter en lugn start gav Roger Nilsson full marsorder på sista långsidan och in på upploppet var segergreppet kopplat i en minicomeback som lovar gott.

Skellefte-amatören Sören Hedberg har fått full form på Nordglimra som tog andra raka segern. Den här gången satt Micael Melander i vagnen och han körde ett perfekt lopp med Nordklimra som kunde sätta in segerstöteten på upploppet.

Gunnel Fredriksson ordnande en riktig skrällseger med Shakira Degli Dei som haft mycket otur på slutet. Från rygg ledaren hittade Gunnel fritt spelrum på upploppet och segern säkrades i sista steget.

Jami Mikkonen använde sig av det beprövade segerreceptet spets och slut i det avslutande loppet bakom Queen Rick som tog karriärens första seger. 

Annars var Sandra Eriksson namnet för kvällen. Bo0ndes Sandra tog en snygg kuskdubbel bakom Umeå-hästarna Torpa Nic och She´s Racy. Sandra V Eriksson från Umeå tog även hon en dubbel (karriärens första) när hon van tvååringsloppet med Enjoys Meredith samt fina Bear Briar.

 

 

 

Fler nyheter

14 november 2017

Allan fixade glädjetårar

Systrarna Johanna och Josefine Beckman fick idag tillsammans med mamma Ingrid uppleva travsporten när den är som...
13 november 2017

Hedrande andraplats för Makethemark

Petri Salmelas stjärna Makethemark svarade för en mycket...