[Skip to Content]

Travrestaurangen

Välkommen till en av Norrlands största Eventcenter! Året var 1944 när travbanan invigdes och har sen dess varit en stor del av Bodens identitet. Genom åren har anläggningen bjudit på spel och spänning runt om i Norrbotten. När vi tog över Travrestaurangen 2015 ville vi skapa en ny känsla men vidhålla precis det travet står för, spel och spänning.

Vi vill satsa på nya menyer, större utbud och välkomna hela Norrbotten hit! Vi vill att travet ska vara en självklar mötesplats för årets alla dagar. För att uppnå dessa mål har vi anställt en ny kökschef vid namn Tomas Pettersson. Han har stor erfarenhet av Á la carte och festvåning, då han bland annat jobbat på Globen i Stockholm samt skärgårdsbåtarna S/S Blidösund, M/S Riddarholm och M/S Riddarfjärden.

”Vår vision för travrestaurangen är att vi ska servera mat med hög kvalité och noga utvalda råvaror” – Tomas Pettersson

Under året kommer vi även satsa ännu mer på konferenser och tillgänglighet de datumen vi inte har trav på vår anläggning. Vi vill att Travrestaurangen ska kunna vara ett självklar val för banketter, festivaler, födelsedagsfester, företagsfester samt mycket mer. Välkommen till ett förnyat trav! 

 

 Meny:

 

 


Boka bord eller kontakt

t. 0921 - 20 11 60
e. info@travrestaurangen.nu
h. www.travrestaurangen.nu
a. Bodentravet 961 74 Boden

För bokning av bord till V75 Lördag den 17:e juni 2017, kontakta oss på:

info@travrestaurangen.nu

0921 - 20 11 60

 Obs! Det går ej att boka bord till den 17:e juni via vår hemsida eller 2book.

 

Internetbokning