[Skip to Content]

Driftinformation Boden

 

 

 

23 nov

Tävlingarna 23 nov

Dagens tävlingar:

 

Till dagens lunchtävlingar på Bodentravet har det utlovats besvärliga förutsättningar vädermässigt.

På torsdagmorgon vid 9-tiden så kan vi konstatera att det kanske är lugnet före stormen med snöfall och måttliga vindar. Prognoserna talar dock om tilltagande vindar och kraftigt snöfall och länsstyrelsen i Norrbotten har gått ut med en klass 2- varning* för vädret vilket är ovanligt.

Som ser ut i nuläget kommer tävlingarna att genomföras. På grund av väderläget så är det okej att stryka för transporthinder.  Vi kommer löpande och uppdatera läget

Bana plogas men vätas bli moddig på grund av det förväntade kraftiga snöfallet.

Info: 0921-530 40, 070-880 24 39

 

* Varning klass 2 – Mycket besvärligt väder

Väderutveckling väntas som kan innebära fara för allmänheten, stora materiella skador och stora störningar i viktiga samhällsfunktioner. Allmänheten uppmanas att följa ny information på internet, radio eller TV. 

16 nov

Banan stängd fredag-söndag!

OBS!
Bodens bana är stängd fredag-söndag!
Pga av all nederbörd som väntas komma måste vi låta banan vara så vi kan ha den i så bra skick som möjligt till torsdagens tävlingar.
Rakbanan är isad och är öppen som vanligt.
Provloppen inställda!

15 nov

Tävlingsbanan

Info Bodentravet: Idag har isning av rakbanan påbörjats. Vi avvaktar med att göra isbana på tävlingsbanan ett tag till. Tävlingarna 23/11 kommer att köras på sommarbana. Efter t 23/11 tar vi ny ställning till när vi ska gör isbana.